Het opzeggen van een afspraak tot 24 uur van te voren.

Wanneer u een afspraak maakt voor uw dier wordt er tijd voor u gereserveerd. Door een steeds toenemende drukte wordt onze tijd schaars. Helaas komt het regelmatig voor dat mensen te laat of zelfs niet komen opdagen op de afgesproken tijd. Deze plekken kunnen we dan niet meer voor andere zieke patienten gebruiken.

Het kan natuurlijk altijd wel een keer gebeuren dat er iets tussen komt waardoor u niet op de gemaakte afspraak kunt komen. Graag verzoeken we u dan om dit tijdig aan ons te melden. Tot 24 uur voor de afspraak kunt u gratis de afspraak annuleren. Echter wanneer dit binnen de 24 uur voor de afspraak gebeurt, zijn we genoodzaakt deze tijd bij u in rekening te brengen.

We vragen u om uw begrip. Het komt helaas steeds vaker voor dat mensen niet komen opdagen. We proberen onze tijd zo effectief mogelijk te plannen zodat we zo veel mogelijk patientjes kunnen helpen.

Uiteraard kunnen er spoedgevallen tussen door komen. Dan lopen we uit. Ook hiervoor vragen we u om uw begrip. Het zal uw huisdier maar zijn.....

Laatste nieuws

16-09-2024

Tot op heden was het bestellen en ophalen van medicatie altijd mogelijk zonder vooraf te bestellen....

05-02-2024

Het enten voor een prikkie gaat ook in 2024 gewoon door. Enten voor een prikkie is een enting tegen...

22-01-2024

Gelukkig kunnen we melden dat de problemen met de telefooncentrale zijn opgelost.

Telefoonnummers spoed

0485 477555

0413 251159